Ennätysmäärä kisaryhmäkutsuja Tie Tähtiin kisoissa

Viime lauantaina pidetyissä Tie Tähtiin harrastajasalikilpailuissa kutsuttiin ennätysmäärä nousevia kykyjä kisaryhmään. Jo 14. kerran pidetyt Tie Tähtiin kilpailut perustettiin uusien kilpailijoiden värväämiseksi ja pieneksi koetinkiveksi niille harrastajille, jotka eivät halua lähteä ”ihan oikeasti” kilpailemaan. Tie Tähtiin kilpailut ovat jo tuottaneet maailmanmestarin, kun Kati Kaareskoski (kuvassa) bongattiin Tie Tähtiin kehästä. Kaareskoski oli ennen Tie Tähtiin kilpailuja sparrannut vain kerran ja senkin pelkillä jaloilla. Tarkkasilmäiset ”scoutit” bongasivat Kaareskosken kyvyt ja uusi tähti oli syttynyt.

Tie Tähtiin kilpailut järjestetään ensi kerran syksyllä. Kilpailutoiminnasta ja kisaryhmästä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kisaryhmän valmentajiin ilman Tie Tähtiin kilpailujakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *