Jonna Suhonen ja Daniel Forsberg EM-koitokseen

jonna_danu_EM2013

Viime vuonna MM-hopeaa ja SM-kultaa metsästänyt Jonna Suhonen lähtee hakemaan kirkkainta mitalia thainyrkkeilyn EM-kilpailuista Portugalin Lissabonista. 23-28. heinäkuuta järjestettäviin EM-kilpailuihin on odotettavissa kovaa taistoa Jonnan sarjassa alle 51-kiloisissa. Agressiivinen ja kovatahtoinen Suhonen laittaa niin hallitsevan venäläisen maailmanmestarin kuin sarjan muutkin osallistujat testiin. Tulemme jännittämään Suhosen EM-urakkaa Turku Thaiboxing Club facebook-ryhmässä.

Daniel Forsbergin ensimmäiset EM-kilpailut lähtevät käyntiin miesten B-sarjasta, jota pidetään kasvattisarjana varsinaiseen A-sarjaan. Varovainen sarjan valinta johtuu 81-kiloisten A-sarjan kovasta tasosta, jossa jo vuosikausia kärkisijoja rohmunneet puoliammattilaiset ovat turhan kova pala kelle tahansa EM-turnauksen ensikertalaiselle. Seuraamme myöskin Forsbergin menestystä TTBC FB-ryhmässä.

Suomesta EM-turnaukseen osallistuu 15 thainyrkkeilijää.

emlissabon

Katso Suhosen ja Forsbergin EM-harjoitusvideot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *