Jonna Suhonen taisteli EM-pronssille‏

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hetki sitten päättyneessä alle 51 kiloisten thainyrkkeilyn EM-semifinaalissa, Jonna Suhonen hävisi tiukasti Ruotsin Johanna Rydbergille. Ennakkoon vahvaksi tiedetty Rydberg pysyi hallinnassa kaksi ensimmäistä erää, mutta kolmas erä ratkaisi ottelun lopputuloksen ruotsittarelle. Näin Jonna Suhonen otti ensimmäisistä Euroopan mestaruuskilpailuistaan pronssisen mitalin.

Thainyrkkeilyn kattoliitto IFMA on valinnut alle 51 kiloisten naisten sarjan ehdolle edustamaan thainyrkkeilyä SportAccordin World Combat Gamesiin, joka otellaan 18.-26.10. Pietarissa. Kyseinen turnaus on arvostetuin mihin ei-olympialajin edustaja voi päästä. Mikäli sarja valitaan, EM-kilpailuiden neljä parasta ottelevat lokakuussa Pietarissa World Combat Games turnausvoitosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *