Forsberg kohtaa tänään Soikkelin Turussa

danielforsberg

Turku Fight 5 kortilla otteleva Daniel Forsberg kohtaa tänään n. 19:00 aikoihin joensuulaisen Mikko Soikkelin. Miehet ovat otelleet jo kerran aikaisemminkin, kun Forsberg vei voiton SM-karsinoissa varsin selvästi. Hetki sitten päättyneessä punnituksessa molemmat selvittivät 81 kilon painorajan. Ottelusta ennustetaan jännittävää iskujenvaihtoa, sillä Forsbergin iskuihin on tullut lisää kaatoa. Viime ottelussaan hän tyrmäsi vartalolyönnillä Jani Toivosen Fight for Glory tapahtumassa. Mikko Soikkeli on sen sijaan tunkeutumassa 81-kilon sarjan huipulle, hänet on jo buukattu lokakuiseen Lucky Punch tapahtumaan, joten nälkä on kova ja revanssivoitto maistuisi varmasti makealta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *