Forsberg tyrmäävässä kunnossa

Daniel Forsberg näytti eilen olevansa kovassa iskukunnossa, kun hän tyrmäsi joensuulaisen Mikko Soikkelin 4. erässä, Turku Fight 5 tapahtumassa. Jo ensimmäisessä erässä nähtiin lattiaanlyönti, kun Forsbergin kova takakäsi tavoitti Soikkelin pään, mutta kello pelasti sillä kertaa joensuulaisen. Toinen erä meni Forsbergin paikkojen katseluun ja Soikkeli pääsi takaisin ottelun rytmiin. Kolmas erä pelattiin yhteen maaliin. Kyynärpäitä tuli ala- ja yläkautta, suoria ja koukkuja mosahteli perille. Neljäs erä meni jo tarpeettoman rankaisun puolelle, kun Soikkeli hoippui pitkin köysiä iskumylläkässä ja lopulta Forsbergin kova vartalokoukku päätti kokemattomamman Soikkelin pitkittyneen kärsimyksen.

Daniel Forsberg kohtaa Lucky Punchissa 26.10. Caribia Areenalla ruotsalaisen Rickard Petterssonin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *