LUCKY PUNCH lauantaina 26. lokakuuta Caribia Areenalla !

LuckyPunch_spottidemo_web

Ennennäkemättömissä puitteissa oteltava Lucky Punch tapahtuma nähdään lauantaina 26. tätä kuuta Turun Caribia Areenalla. Lucky Punchin ottelukortilla on Suomen mielenkiintoisin thainyrkkeilijä Turun Daniel Forsberg ja raskaan sarjan tyrmääjä Turun Pasi Kupila. Muita turkulaisia kortilla on heidän lisäksi Ville Honkala, Mirka Salonen, Pia Raita ja vasta 13-vuotias Niko Tupila.

Illan konsepti on tuoda thainyrkkeily lähelle suurta yleisöä. Perinteinen ottelumusiikki ja alkurituaalin on poistettu, mutta itse thainyrkkeilyn ytimeen, vaihdikkaisiin ja koviin otteluihin ei ole koskettu.

Iltaan on ladattu raskaat show-puitteet. Huippuluokan äänentoisto ja valotekniikka, kaksi Turun kovinta DJ:tä, nouseva räp-tähti kehäkuuluttajana, erätauolla joraava tanssiryhmä ja kehäpojat. After Fight Party omine VIP-alueineen ja erikoishintaisine drinkkeineen on tietysti must! Lisäksi olemme kehitelleet Super-VIP istumapaikkakonseptin, jollaista ei kamppailutapahtumissa ole koskaan nähty. Arvomme kaksi kahden hengen lippupakettia Lucky Punch Fight Series facebook-sivulla.

Tapahtuman VIP-pöytiä on vielä pari jäljellä.

350 euron hintainen VIP-pöytä sisältää:
– VIP-pöydän 10:lle hengelle kehän läheisyydestä permannolta
– Juomatarjoilun pöytiin
– Sisäänpääsyn After Fight Partyn VIP-alueelle, Börs Night Clubissa
– After Fight Partyn VIP-alueen erikoishintaiset drinkit
– ilmaisen sisäänpääsyn Börs Night Clubin ennen klo 24:00

Tiedustelut timo.tamminen [ä] ttbc . fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *