Lucky Punchissa voittoja ja tappioita

danuttbc

Turku Thaiboxing Clubin järjestämä Lucky Punch tarjosi tasaisia taisteluja. Illan suurin yllätys nähtiin kuitenkin TTBC:n Daniel Forsbergin ja Rickard Pettersonin välisessä ottelussa, kun turkulainen tyrmäsi ruotsalaisen ensimmäisessä erässä.

Toinen turkulaisvoittaja oli Mirka Salonen, joka vei selvästi voiton kaikin tuomariäänin oululaisesta Eliisa Pakarisesta. Esiottelussa otellut 13-vuotias Turun Niko Tupila taisteli hienon tasapelin 12-vuotiaan jyväskyläläisen Juha Tarvaisen kanssa. Tämä oli junnupoikien ensimmäinen thainyrkkeilymatsi!

Muissa turkulaisotteluissa nähtiin kotitappioita, mutta sinnikkäitä väläyksiä. Pia Raita säväytti muutamilla lyönneillään ja asenteellaan, mutta ei pystynyt voittamaan kokeneempaa lahtelaista. Ville Honkala kärsi syttymisvaikeuksista häviten ottelunsa 3-0, vaikka ajoittain tarjosi pirteitä iskusarjoja ja dominointia lähiottelussa. Raskaan sarjan Pasi Kupilan rikkonainen harjoitteluhistoria näkyi ruotsalaisen pohjoismaiden mestarin kohtaamisessa, eikä hän saanut voimaiskujaan perille vaikka taisteli luvunlaskustakin huolimatta urhoollisesti loppuun asti.

Tulokset:

Esiottelu:

Niko Tuppila vs. Juha Tarvainen, ratkaisematon

Pääottelut:

Pia Raita vs. Laressa van Endem, van Endem tuomariäänin 3-0

Sofia Raja vs. Heidi Vuoma, Raja tuomariäänin 3-0

Mirka Salonen vs. Eliisa Pakarinen, tuomariäänin Salonen 3-0

Markus Lampinen vs. Ville Heikkinen, Lampinen tuomariäänin 2-1

Joni Muttilainen vs. Joel Puranen, Muttilainen tuomariäänin 2-1

Ville Honkala vs. Kristoffer Möller, Möller tuomariäänin 3-0

Jussi Pirttikangas vs. Burim Rama, Pirttikangas tuomariäänin 2-1

Daniel Forsberg vs. Rickard Pettersson, Forsberg tyrmäyksellä 1. erässä (ajassa 1:20)

Pasi Kupila vs. Simon Ogolla, Ogolla tuomariäänin 3-0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *