Turkulaisille tappiot TurkuFight Goes Apollo -tapahtumassa

Yökerho Apollossa järjestetyssä ottelutapahtumassa nähtiin vapaaottelua ja kaksi thainyrkkeilyottelua, joissa otteli TTBC:n Mirka Salonen ja Jani Lehtola.

Salonen kohtasi helsinkiläisen, Combat Academy of Finland -seuraa edustavan Mirka Phetsangkhatin. Mirkat ottelivat keskenään tammikuussa SM-semifinaalissa, jolloin Salonen voitti ottelun selvästi. Viisieräisessä uusinnassa Salonen osui paikoin hyvin lyönneillään ja alapotkuillaan, mutta Phetsangkhat voitti enemmän eriä vartalopotkujensa ja polviensa ansiosta.

Neljän vuoden thainyrkkeilytauolta palannut Jani Lehtola puolestaan otteli viime vuoden SM-voittaja Joni Muttilaista vastaan. Ensimmäisessä erässä Lehtola piti keskikehää hallussaan ja osui parilla hyvällä polvella sekä kyynärpäällä. Muissa erissä porvoolaisnuorukainen hallitsi ottelua liikkumalla ympäri kehää ja tekemällä nopeita hyökkäyksiä lyönnein sekä potkuin. Kolmieräinen taistelu päättyi Muttilaisen hyväksi.

TTBC:n riveissä aikoinaan muutaman thainyrkkeilyottelun ottanut Jerry Kvarnström hävisi niin ikään pistein ranskalaiselle Ismael Padavialle vapaaottelukoitoksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *