Suhonen varmisti MM-mitalin, Forsberg karsiutui

Thainyrkkeilyn MM-kilpailut 2014
Malesia, Langkawi

Daniel Forsberg kohtasi itsensä peilikuvan, kovaa lyövän lyhyen vasurin. Ensimmäinen erä oli lievästi turkkilaisen, joka potki jalkoihin ja yritti osua kovin koukuin. Liikkuva tyyli ja odottelu tekivät vaikeaksi Forsbergille osumien hankkimisen. Toinen erä oli Forsbergin. Potkut osuivat ja vahva lähiottelu väsytti vastustajaa. Kolmas erä oli turkkilaisen, kun Forsberg ei saanut otteluaan toimimaan, vaikka tämä osui kyynärpääiskulla kasvoihin.

81kg Daniel Forsberg vs Aygun Mehmet TUR loss points

Kovat lyönnit saivat malesiatteren heti ottelun alussa paniikkiin ja ottelu olisi päättynyt polvesta päähän jo ensimmäisessä erässä, ellei kehätuomari olisi katkaissut joka kerta niskat alas väännettyä lähiottelutilannetta. Malesialaisella ei ollut alapotkun lisäksi mitään sanottavaa ja luvunlaskujen jälkeen ottelu päättyi kolmannessa erässä päähän tulleen polvipotkun jälkeiseen uloslaskuun.

Huomenna Jonna Suhonen kohtaa semifinaalissa Vietnamin edustajan.

51kg Jonna Suhonen vs Sita Sorono MAS win tko3

Jonna tuulettaa

Daniel ja Aygun Turkista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *