Raita ja Salonen voitokkaina Latviassa

Pia RaitaTTBC:n Pia Raita ja Mirka Salonen ottelivat viikonloppuna Latvian Daugavpilsissä järjestetyssä Open Muay Thai Clubs Cup -kisoissa. Turnauksessa oli mukana isoja thainyrkkeilymaita, kuten Venäjä, Valko-Venäjä ja Kazakstan, mutta naisten sarjoissa osallistujat olivat yllättävän harvassa. Tästä johtuen painosarjoja yhdistettiin otteluiden saamiseksi.

Raita kohtasi perjantaina liettualaisen Vaida Masiakaiten. Liettulainen iski jatkuvasta liikkeestä, mutta Raidan vahvempi keskikehän hallinta ja runsaammat osumat toivat voiton Turkuun tuomariäänin 3-0.

Salonen puolestaan kohtasi sunnuntaina venäläisen, vielä nuorten sarjoissa kilpailevan Sonata Statauskain. Ottelu alkoi varsin tasaisissa merkeissä, mutta päättyi harmillisesti jo ensimmäisen erän jälkeen, kun venäläinen luovutti vanhaan selkävammaan vedoten.

Kisat käytiin IFMA:n amatöörisäännöin. Huoltajana turkulaisilla oli kisaryhmän valmentaja Harri Nieminen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *