Turkulaisille voittoja ja tappioita Saariston illassa

TTBC oli hyvin edustettuna perjantaisessa Saaristo Fight Night -ulkoilmatapahtumassa Paraisilla. Viisi seuramme ottelijaa nousi kehään ja esitti hyviä otteita.

Elias Granath, TTBC vs. Onni Haapala, PvTBC 3-0

Ensimmäisenä vuorossa oli Elias Granath, joka oli reilun vuoden kestäneellä ottelutauolla laskuvarjojääkärikoulutuksen vuoksi. Muutaman viikon otteluun valmistautunut Granath oli kehässä kuin ei olisi tauolla ollutkaan ja prässäsi varmaan tyyliinsä. Turkulainen osui hyvin parilla takakäden koukulla päätä pidempään Onni Haapalaan ja hallitsi suvereenisti lähiottelussa. Kolmieräinen ottelu päättyi Granathin voittoon kaikin tuomariäänin.

Pia Raita, TTBC vs. Laressa Van Emden, LTBC 0-3

Pia Raita ja Laressa Van Emden kohtasivat viime syksynä ja tuolloin ottelu päättyi lahtelaisen voittoon. Kovaa treenannut ja Latviassa kisatuntumaa ylläpitänyt Raita otteli teknisesti kaikki erät ja osui varsinkin alapotkuilla useaan otteeseen lahtelaisen reiteen. Van Emdenin vahvuudet puolestaan olivat lujissa keskivartalopotkuissa. Osa potkuista osui, osan Raita väisti ja kuittasi omalla potkullaan. Tasainen ottelu osoitti molempien kehittyneen viime kohtaamisesta ja päätyi Van Emdenin voitoksi.

Jani Lehtola, TTBC vs. Max Ramqvist, Slagskeppet (SWE) 0-3

TTBC:n veteraaniottelija Jani Lehtola ei ole ottelutauolta palattuaan kaihtanut haasteita. Viime ottelussaan hän haastoi viime vuoden Suomen mestarin ja tällä kertaa hallitsevan Ruotsin mestarin. Raikuvat aplodit ja huutomyrskyn osakseen saanut Lehtola nousi kehään selvänä kansan suosikkina. Ottelussa hän noudatti suunnitelmaansa pitää suojaus tiukasti ylhäällä kovaa lyövää Max Ramqvistia vastaan ja pidempänä otella omalta etäisyydeltään. Taktiikka toimi hyvin ja Lehtola osui puhtaasti myös suorilla polvipotkuilla. Ramqvist puolestaan teki töitä alapotkuin ja lyönnein. Ottelu näytti menevän turkulaiskulmaan, mutta pistetuomarit näkivät toisin ja voitto matkasi Ruotsiin.

Daniel Forsberg, TTBC vs. Mikko Rupponen, EKH 3-0

Kolmen päivän varoitusajalla nyrkkeilyotteluun kiinnitetty Daniel Forsberg sai vastaansa vapaaotteluveteraani MIkko Rupposen, joka on kisatauon jälkeen tehnyt paluun kehään. ”Näytösottelu”-nimikkeestä huolimatta kamppailu käytiin täydellä kontaktilla ja Forsberg haki lyöntipaikkoja etummaisella kädellään alustaen. Rupponen väisti taidokkaasti osan Forsbergin lyöntikombinaatioista ja osui itsekin toisinaan hyvin, mutta ottelu sujui turkulaiskomennuksessa. Varma voitto matkasi Turkuun kaikin tuomariäänin.

Jussi Santalahti, TTBC vs. Juho Ohtonen, LTBC 2-1

Jalkavamman vuoksi kisatauolla ollut Jussi Santalahti otteli ensimmäistä kertaa lähes raskassarjalaisena, kun ottelupainoksi sovittiin alle 89 kiloa. Vastaansa hän sai hallitsevan raskaan sarjan Suomen mestarin, Lahden Juho Ohtosen. Ottelun ensimmäinen erä oli tarkkaa tunnustelua, mutta toisesta erästä lähtien hurjasta ottelutyylistään tunnettu Santalahti pääsi elementtiinsä. Ohtonen otteli tarkasti ja osui muun muassa painavasti yläpotkulla ja kääntökyynärpäällä, jotka vavahduttivat yleisöä, mutta eivät Santalahtea. Turkulainen prässäsi villivarsamaiseen tyyliinsä ja ansaitsi voiton hajatuomioäänin tasaisen trillerin jälkeen.

Kuvassa TTBC:läisiä hyvissä tunnelmissa tapahtuman jälkeen.TTBC:läisiä hyvissä tunnelmissa tapahtuman jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *