Luukkanen ja Santalahti Lohja Fight Nightiin

Lokakuussa järjestettävä Lohja Fight Night -tapahtuman ottelukortille on kiinnitetty TTBC:n veteraaniottelija Pasi Luukkanen ja nuori lupaus Jussi Santalahti. Reilun kahden vuoden kisatauon aikana enemmän valmentamiseen keskittynyt Luukkanen on hiljalleen päässyt takaisin ottelemisen makuun ja hänelle etsitään vastustajaa paraikaa. Viisieräisen kamppailun painorajaksi on sovittu 70 kiloa ja se käydään ammattilaissäännöin.

Santalahdelle puolestaan on jo löytynyt vastustaja: Porvoon Ville Aalto. Kovissa liemissä niin amatööri- kuin ammattilaispuolella keitetty Aalto ehti jo lopettamaan uransa, mutta teki paluun kesäkuussa. Räiskyvästä ottelutyylistään tunnettu Santalahti ei taatusti lähde kuvia kumartelemaan, vaan hakee voittoa keinolla millä hyvänsä. Alle 86 kilon sarjassa käytävän koitoksen kesto on 3×3 minuuttia.

Tapahtuman järjestäjänä toimii Fight Night Finland -promootio.

Lohja Fight Night

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *