Salminen ottelemaan Tanskaan

Jan ”Soolo” Salminen ottelee 7.9. järjestettävässä Fight Arena -tapahtumassa Kööpenhaminassa. Loppukesästä Valko-Venäjällä leiritellyt Salminen kohtaa kotikehän Kasper Ambusin ja ottelun painorajaksi on sovittu 73 kiloa. Koitos on kolmieräinen ja käydään ilman ylimääräisiä suojia, polvia päähän sekä kyynärpäitä.

Ottelussaan ”Soolo” pääsee isompien kehien makuun, sillä tapahtuman pääkamppailussa nähdään maailman suurimman potkunyrkkeilyorganisaatio GLORYn leivissä otteleva Niklas Larsen. Tanskalaisen vastustajaksi kysyttiinkin Pasi Luukkasta, joka kieltäytyi kunniasta viime vuosien katkonaisen ottelurutiinin vuoksi.

Salmisen huoltajaksi lähtee kisaryhmän valmentaja Harri Nieminen.

fight arena

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *