Salmiselle keskeytysvoitto Tanskasta

 

Jan ”Soolo” Salminen voitti tänään ensimmäisen erän tyrmäyksellä Fight Arena -tapahtumassa Kööpenhaminassa. Työläs painonveto 73 kiloon ei verottanut Salmisen voimia, vaan turkulainen otteli itsevarmasti kotikehän Kasper Ambusia vastaan. Tanskalainen horjahti Salmisen keskivartalopotkusta ja sai toisen potkun päähänsä matkalla kanveesiin. Ambus oli iskusta sen verran tokkurassa, että ottelu keskeytettiin. ”Soolo” oli tyrmäyksiä vilisseessä tapahtumassa toinen vierasmaalainen, joka kukisti kotikehän ottelijan.

Fight Arena -iltaman pääottelussa nähtiin Tanskan ykkösnyrkki ja GLORY-ottelija Niclas Larsen, joka niin ikään tyrmäsi ensimmäisessä erässä.

Huoltajana ja kulmamiehenä Salmisella oli kisaryhmän valmentaja Harri Nieminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *