TTBC:lle voitot Espoosta ja Tukholmasta

Valto Vainio-Puhju, Sara Granath ja Julia Lehtonen ottivat otteluvoitot muutama tunti sitten. Vainio-Puhju kohtasi lahtelaisen Ville Mäki-Latikan Espoon Kehähailla järjestetyissä nuorten SM-karsinnoissa. Vainio-Puhjun pysäytyspotkut ja etummaisen jalan potkut toivat varman pistevoiton Turkuun.

Kolmen viikon kuluttua oteltavissa nuorten SM-finaaleissa turkulaista vastaan nousee Combat Academy Of Finland -seuran Niko Korventaus. Vainio-Puhju on nuorten Suomen mestari viime vuodelta ja ottelee nyt viimeistä kertaa nuorten kisoissa.

Sara Granath ja Julia Lehtonen puolestaan ottivat debyyttiottelunsa ruotsalaisia Moa Perssonia ja Cornelia Holmia vastaan Tukholman maineikkaalla Slagskeppet-salilla. Granathin vastustaja Persson rynni aggressiivisesti päälle, mutta turkulainen napsi maltillisesti voittoon tarvittavat osumat.

Lehtosen ottelussa kehätuomarilla oli hieman työtä pitää innokkaiden ensikertalaisten tekeminen tekniikkaottelun edellyttämässä kevyessä kontaktissa. Kolmieräinen koitos päättyi lopulta tuomariäänin Lehtosen hyväksi.

Valto Vainio-Puhju

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *