MUAY THAI EXPERIENCE – TTBC 30 VUOTTA!

30 -vuotisjuhliensa kunniaksi Turku Thaiboxing Club järjestää 22. – 23.11. kaksipäiväisen thainyrkkeilyleirin yhteistyössä Amazing Thailandin kanssa. Leirin valmennuksesta vastaa kivenkova Kaewsamrit Gym, joka on valittu useita kertoja Thaimaan parhaaksi ammattilaiscampiksi. Tarjolla on siis harvinainen ja herkullinen kattaus thainyrkkeilyelämyksiä, sillä haluamme tarjota ystävillemme vain parasta!

Koska TTBC on päivänsankari, leiri on osallistujille ilmainen.

Leirille voit osallistua kokemuksestasi riippumatta, sillä ohjelmassa on eritasoisia harjoituksia molempina päivinä. Ei siis haittaa, vaikket olisi koskaan thainyrkkeilyä treenannutkaan, sillä nyt saat elämäsi parhaan tilaisuuden tutustua lajiin. Kilpailijoille pidetään omat pro -tason harjoituksensa.

Ilmoittautuminen ja tarkempi ohjelma julkistetaan näillä sivuilla lähiaikoina, joten pysy kuulolla!

www.kaewsamritgym.com

Amazing Thailand

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *