Turkuun voitot Lohja Fight Nightista

Pasi Luukkanen, Jussi Santalahti ja Elias Granath ottelivat ammattilaissäännöin voitokkaasti lauantain Lohja Fight Nightissa. Granath kohtasi ensimmäisessä turkulaiskoitoksessa Viron mestarin Mark Tserminjovin. Päätä pidempi virolainen sai alussa lähiottelussa tähdättyä vaarallisen näköisiä polvia hieman käynnistysvaikeuksista kärsineen Granathin päähän. Turkulainen kuitenkin käänsi ottelun nopeasti itselleen ja heitteli Tserminjovia lähiottelutilanteissa näyttävästi. Toisessa erässä Granathin vahva suora polvi osui virolaista vatsaan ja Tserminjov ei enää pystynyt jatkamaan ottelua. Illan ensimmäinen voitto TTBC:lle!

Toisessa TTBC:n hurjan ottelussa Jussi Santalahti kohtasi ottelutauolla olleen porvoolaiskonkarin Ville Aallon, joka aktiivivuosinaan oli painosarjassaan ylivoimainen Pohjoismaissa. Kummatkin napsivat alussa tarkkoja ja kovia osumia, mutta ensimmäisen erän loppupuolella Santalahti osui takajalan yläpotkullaan ja Aallon polvet notkahtivat. Santalähti lähti samantien perään myllyttämään ja osui kyynärpäällä, jonka jälkeen Aalto joutui luvunlaskuun. Tuomarin laskettua kymmeneen Aalto ei pystynyt jatkamaan ja ottelu päättyi tyrmäyksellä. Toinen voitto turkulaiskulmaan!

Kolmas ja viimeinen turkulaisottelu käytiin Pasi Luukkasen ja Moskovan kaksinkertaisen mestarin Semjon Ogjevitsin välillä. Luukkanen otteli tarkasti ja tyrehdytti venäläisen lähiotteluyritykset. Kolmannessa erässä Luukkasen kyynärpäälyönnit aukaisivat Ogjevitsin silmäkulman ja loppua kohden Luukkanen vei tilanteita yhä selkeämmin. Täydet erät kestänyt taisto päättyi tuomariäänin 3-0 Luukkaselle, joten näin sinetöitiin kolmas voitto Lohjalta TTBC:lle.

Täyspotti Turku Thaiboxing Clubille, onnittelut ottelijoille ja kiitokset vastustajille!

Teksti: Tuija Jyrkkiö

LohjaFightNightKuvassa ottelija- ja huoltotiimi, vasemmalta oikealle Jan Salminen, Mika Pietilä, Harri Nieminen, Pasi Luukkanen, Elias Granath, Jani Lehtola, Jussi Santalahti (alhaalla).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *