Turku Thaiboxing Night marraskuussa

Turun Apollossa järjestetään Turku Thaiboxing Night -tapahtuma 29.11. Kuten tapahtuman nimestä voi päätellä, kyseessä on täysverinen thainyrkkeilyiltama ja kehässä nähdään muun muassa turkulaisia ottelijoita.

Ottelukortilla on pienen ottelutauon jälkeen nosteessa oleva Elias Granath, jota vastaan nousee Ruotsin Jakob Looström. Ruotsalainen on tyyliltään sitkeä työkone, eli juuri sopiva vastustaja maitohapoissa viihtyvälle Granathille.

Pidemmän ottelutauon jälkeen kehiin palannut Jani Lehtola puolestaan kohtaa Ruotsin Kristoffer Möllerin. Möller on nuori ja lupaava ottelija, joka on parhaimmillaan lyönti- ja potkuetäisyydellä. Lehtolan vahvuudet sen sijaan ovat lähiottelussa ja kyynärpäissä.

TTBC:n tuoreet ottelijat Sara Granath ja Julia Lehtonen kohtaavat niin ikään ruotsalaisvastukset. Myös kovassa iskussa olevalle Jussi Santalahdelle haetaan vastustajaa paraikaa ulkomailta.

Turku Thaiboxing Night isketään Kovat Tyypit Ei Kiusaa -kampanjan alaisena ja tapahtumassa tehdään lahjoitus Uusi Lastensairaala 2017 -projektin hyväksi. Järjestäjänä toimii TTBC:n Jan Salmisen Fight Promotions Finland -promootio.

Lue lisää tapahtuman Facebook-sivuilta.

Turku Thaiboxing Night 29.11.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *