Muutoksia ja lisäyksiä Turku Thaiboxing Nightiin

Marraskuun viimeisenä lauantaina järjestettävän Turku Thaiboxing Night -tapahtuman ottelukortti on kokenut muutoksia. Illan pääottelussa TTBC:n Jussi Santalahti saa vastaansa hallitsevan Venäjän mestari Nadir Iskhakovin. Ulottuva, taitava ja vasenkätinen Iskhakov on haastava koetinkivi tulisieluiselle ja kansainväliselle tasolle tähtäävälle Santalahdelle.

Elias Granathin alkuperäinen ruotsalaisvastus Jakob Lööstrom perui ottelun ja hänen tilalleen nousee Vosya Goral Venäjältä. Goral on kolmen vuoden takainen Venäjän mestaruuskisojen hopeamitalisti ja voittanut 16 ammattilaisottelustaan 13. Vahvan ja sitkeän Granathin sekä nopean ja taitavan Goralin ottelusta odotetaan jännittävää taistelua.

Myös Sara Granathin ja Julia Lehtosen ruotsalaisvastukset vaihtuivat ja heidän tilalleen saadaan naiset kotimaasta. Granath kohtaa Porvoon Hang Nguyen ja Lehtonen Porin Eeva Kamratin.

Mielenkiintoinen lisäys ottelukortilla on myös Porvoon PM-voittaja Kari Viinikaisen ja Venäjän kokeneen ammattilaisen Artem Pashporinin välinen koitos.

Lue lisää tapahtuman Facebook-sivuilta ja FightSportin uutisesta.

Turku Thaiboxing Night

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *