Muay Thai Experience valloitti leiriläiset

Viime viikonloppuna Turku Thaiboxing Clubilla oli suuri kunnia saada vieraaksi thaimaalaisia huippuottelijoita sekä heidän valmentajansa kivikovalta KaewSamrit Gym -salilta. Muay Thai Experience -leirin vetäjinä toimivat KaewSamrit Gymin perustaja Anan Chantip, ottelijoiden valmentaja Phiset Worabut (PABA Champion 2009) sekä ammattilaisottelijat Chanachai Kaewsamrit (Max World Champion 2014, WPMF Champion 2012, Rachadamnoen National Stadium 2010 Champion) ja Captain Ken Narupai (WPMF Champion 2014, Champion S-1, Thai Fight Champion, Muay Thai Professional Champion 2008).Tapahtuman teki mahdolliseksi Tourism Authority of Thailand, jonka edustajista olivat paikalla muun muassa johtajat Apichai Chatchalermkit sekä Pakkanan Winijchai. Ja mikä parasta, yhteistyö Turku Thaiboxing Clubin ja KaewSamrit Gymin välillä jatkuu tulevaisuudessakin!

Kaksipäiväinen leiri koostui kuudesta harjoitussessiosta, joista jokainen veti salin täyteen innokkaita treenaajia. Yhteensä treenaajia oli lähes 200. Turkulaisten lisäksi paikalla oli vierailijoita Tampereelta, Lahdesta, Nummelasta, Lempäälästä sekä Oulusta asti. Turku Thaiboxing Club kiittää suuresti kaikkia tapahtumaan osallistuneita!

Kuvia tapahtumasta on tulossa myöhemmin lisää.

MTE

Kuva: Aleksi Kauramäki

Teksti: Tuija Jyrkkiö

2 vastausta artikkeliin ”Muay Thai Experience valloitti leiriläiset

 1. futuli

  Hei, haluisin kysyä missä teijän paikka on turussa ja minä olen aikaisemmin harrastanut potkunyrkkeilyä jos haluan liittyä ryhmäänne pitäkö minun aloittaa ihan alusta ?

  1. ttbc

   Hei,
   Thainyrkkeilyn tekniikoissa on eroja potkunyrkkeilyn tekniikoihin, joten suosittelemme starttikurssin käymistä joka tapauksessa. Seuraava starttikurssi alkaa 5.1.2015. Ilmoittautumislinkki tulee sivuille muutaman päivän sisällä.

   TTBC

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *