Tie Tähtiin -kisat + pikkujoulut 13.12.2014

TTBC järjestää jälleen harrastajilleen legendaariset Tie Tähtiin -kilpailut, joissa jokainen halukas voi kokeilla ottelemista. Punnitus on salilla klo 11 ja kilpailut alkavat klo 12. Osallistujista valitaan saman painoiset otteluparit ja ottelut käydään 2 x 2 minuutin erillä. Ottelijoilla on tekniikkamatsin varustus päällä (rintapanssari, kypärä, kyynärsuojat, sukkasäärisuojat, hanskat, hammasuojat, alasuojat) ja ottelut tuomaroidaan. Kontakti pidetään kevyenä, josta kehätuomari pitää huolen. Kyynärpäälyönnit ja potkut/polvet päähän kielletty. Huom. kilpailut eivät ole viralliset, vaan TTBC:n harrastajien väliset.

Tule mukaan kokeilemaan ottelun huumaa! Ilmoittautumislomake osallistujille löytyy salin tiskiltä, laitathan nimesi listaan hyvissä ajoin.

Pikkujoulut järkätään samana päivänä klo 18 alkaen salillamme! Tarjolla on mm. hot dog -buffetti (myös vegaani), klassikkomatseja valkokankaalta sekä sumopainia! Oi kyllä! Pikkujoulujen hinta on 5€/henkilö, maksetaan juhliin tullessa. Tervetuloa mukaan pikku possuset!

Tie Tähtiin ja pikkujoulut Facebookissa.

Tie Tähtiin & Pikkujoulut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *