Belarus Style -seminaari tammikuussa

Turku Thaiboxing Club järjestää tammikuun lopulla ottelijoille ja valmentajille suunnatun Belarus Style -seminaarin. Viikonlopun pituisen seminaarin ohjaksiin tulee Yury Bulat, joka on yksi Valko-Venäjän thainyrkkeilymaajoukkueen valmentajista ja takavuosien maailmanmestari. Mukaansa sparrariksi hän ottaa hallitsevan IFMA:n EM-kultamitalisti ja W5 -maailmanmestari Dzmitry Varatsin.

Bulat on jo turkulaisittain tuttu kasvo, sillä entinen amatöörien maailmanmestari Harri Nieminen ja Jan Salminen osallistuivat elokuussa hänen ohjaamalleen leirille Braslaussa. Viikon pituinen askeettinen leiri laajensi yli 10 vuotta ottelijoita valmentaneen Niemisen näkemyksiä lajista. Hänen mukaansa käytännönläheisten harjoitusten painotus oli etäisyyden hallinnassa ja sen muutoksissa sekä ajoituksissa, jotka ovat tunnetusti erinomaisesti hallussa valkovenäläisillä thainyrkkeilijöillä.

Belarus Style -seminaarin hinta on Suomen Muay Thai Liiton jäsenseuraan kuuluville 60 euroa ja muille 90 euroa .

Lisätiedot: 0400 959 871 tai harri.nieminen@ttbc.fi

Belarus-seminaari

Yksi vastaus artikkeliin ”Belarus Style -seminaari tammikuussa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *