Santalahdelle voitto Porvoossa

Turku Thaiboxing Clubin Jussi Santalahti kohtasi eilen Kemi Thaiboxingin Jussi Pirttikankaan sarjassa -81 kg. Ottelu käytiin Porvoossa Battle Of Porvoo -tapahtumassa. Ottelun ensimmäinen erä alkoi lyhyellä tunnustelulla, jossa Pirttikangas häiritsi etujalan pysäytyspotkuilla
Santalahden rytmiä. Santalahti otti kuitenkin nopeasti ohjat käsiinsä ja ensimmäisessä lähiottelutilanteessa Pirttikankaalle laskettiin lukua.

Toinen erä meni samoissa merkeissä. Pirttikangas osui muutamilla lyönneillä ja kyynärpäälyönneillä, mutta Santalahti rynnisti lähiottelutilanteisiin, jossa kemiläiselle laskettiin lukua. Viimeinen erä meni yllättävästi Santalahden peruutellessa ja Pirttikankaan lyödessä. Turkulainen vei kuitenkin myös viimeisen erän selkeimmillä ja kovemmilla potkuilla.

Ottelun voitti selkein numeroin Turku Thaiboxing Clubin Jussi Santalahti 3-0.

Teksti: Harri NieminenBOP

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *