Vesa Puraselle SMTL:n Ottelija-palkinto

Suomen Muay Thai -Liitto palkitsi TTBC:n legendaarisen Vesa ”Metsuri” Purasen Ottelija-erityispalkinnolla viime lauantain juhlakisoissa. Puranen oli jo ehtinyt poistumaan kisoista ennen yllätyksenä tullutta palkintojenjakotilaisuutta, jonka vuoksi hän sai palkintonsa vasta eilen. SMTL:n varapuheenjohtaja Tommi Räsänen myönsi palkinnon hänelle Turku Thaiboxing Clubin salilla.

”Metsuri” voitti amatöörien MM-kultaa kahdesti ja myös ammattilaisten maailmanmestaruuden vuonna 1997. Kai Mustosen valmentama Puranen tunnettiin kovatahtoisena ottelijana, joka usein hyydytti vastustajansa ja jolle erätauot olivat liian pitkiä.

SMTL palkitsi myös tamperelaisen Milja Heinon Ottelija-palkinnolla. Helsinkiläiset Katarina Perkkiö ja Viktor Rantala puolestaan saivat Kunniapalkinnot liiton hyväksi tehdystä työstä.

Puranen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *