Santalahti ottelemaan Pärnuun

Reilu viikko sitten TTBC:n 30-vuotiskisoissa voitokkaasti otellut Hullu-Jussi Santalahti ei jää laakereilleen lepäämään, vaan ottelee taas huhtikuun 18. päivä  Pärnussa, Virossa. Turkulainen kohtaa kotikehän Ahti Pikkurin K-1 -potkunyrkkeilysäännöin Power Fight Night 7 -tapahtumassa. Ottelupainoksi on sovittu alle 85 kiloa.

Kyynärpäät ja thailähiottelun kieltävät K-1 -säännöt supistavat ”Hullu-Jussin” tekniikka-arsenaalia, mutta ennakkoluuloton turkulainen luottaa kovien potkujensa tehoon. Normaalisti muutaman kilon kevyempänä ottelevalle Santalahdelle 85 kilon ottelupainokin on mieleinen, niin ”eipähän tarvi vetää painoa”.

Pikkur on turkulaisittain jo sikäli tuttu, että hän piipahti TTBC:lla Harri Niemisen vetämällä leirillä tammikuussa. Kovalyöntinen virolainen on maansa K-1 -mestari ja tarjonnee hyvän vastuksen Santalahdelle, joka on kolminkertainen Suomen mestari thainyrkkeilyssä.

Power Fight Night 7 -tapahtumassa ottelee myös Stockholm Muay Thain Constantino Costas Nanga, joka muistetaan tyrmäävistä otteistaan TTBC:n juhlakisoissa.

Lisätietoja: Power Fight Nightin kotisivut ja Facebook-sivut.

kuva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *