Santalahdelle yllättävä pistetappio Pärnusta

power fight night 7Hullu-Jussi Santalahti kokeili siipiään K-1 -potkunyrkkeilysäännöin lauantaina Pärnussa järjestetyssä Power Fight 7 -tapahtumassa. Vastustajana hänellä oli Tallinn Taipoksi Klubin Ahti Pikkur. Saaliiksi jäi mielipiteitä jakanut pistetappio.

Ottelu sujui molempien tehdessä aloitteita ja hallitsemalla keskikehää vuorollaan. Santalahti osui Pikkuriin lukuisilla potkuilla sekä polvilla, virolainen puolestaan löysi paikat kohokoukkulyönneille. Suuri osa Pikkurin lyöntikombinaatioista osui kuitenkin Santalahden suojaukseen. Molemmat ottelijat innostuivat myös vetämään hyppypolvia vauhdikkaan taistelun tiimellyksessä.

Kolmen erän jälkeen ottelu tuomittiin tasan, jonka jälkeen tuli lisäerä K-1 -sääntöjen mukaisesti. Lisäerä noudatti samaa kaavaa Santalahden osuessa useammin. Ottelu tuomittiin kuitenkin Pikkurin hyväksi.

PärnuPasi Luukkasen lisäksi Santalahden kulma-apuna toimi
TTBC:lla treenannut pärnulainen Kristjan Kool.

Lopputulos ihmetytti turkulaisten lisäksi myös tapahtuman järjestäjiä ja yleisöä. Kaikesta huolimatta niin järjestäjät kuin yleisö olivat tyytyväisiä Hullu-Jussin rajuun ottelutyyliin ja promoottori puhui jo uusintaottelusta tulevaisuudessa.

Tapahtumassa nähtiin kahdeksan thai- ja potkunyrkkeilyottelua, joista jokainen tarjosi ryskettä ja vauhtia. Yleisöä oli kiitettävästi Pärnun kokoluokan pikkukaupungille ja järjestelyt sujuivat kaikin puolin ammattimaisesti. Turku Thaiboxing Club kiittää Power Fight Teamia hyvästä tapahtumasta!

TTBC-SMTPower Fight Nightissa nähtiin myös TTBC:n ystäväseura
Stockholm Muay Thain ottelijoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *