Niukat tappiot Hyvinkään salikisoista

Lauantaina 2.5. Hyvinkään RNC Sport Clubin salikisoissa otelleet Turku Thaiboxing Clubin Eero Sainio ja Rasmus Hendolin kärsivät tällä kertaa pistetappiot. Alle 71 kilon sarjassa Hendolin sai vastaansa kokeneemman Nummela Thaiboxing Clubia edustavan Toni Åfeltin. Ottelu oli tasainen, mutta Åfeltin runsaammat kylkiosumat veivät voiton Nummelaan.

Sarjassa -75kg otellut Sainio kohtasi tulisieluisen Tuukka Määtän Helsinki Thaiboxing Clubilta. Ottelu oli tekniikkamatsi, jossa tyrmääminen on kiellettyä. Kehätuomari joutuikin huomauttamaan miesten voimankäytöstä pariin otteeseen. Tasaisen ja kovatempoisen ottelun vei nimiinsä helsinkiläinen terävämmillä jälkitilanteilla.

Teksti: Jani Lehtola.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *