TTBC:n junnut leirittelivät Tampereella

Junnuleiri ChitaladaKauden toinen junnuthaileiri järjestettiin Tampereella Chitaladan salilla. Vetäjinä toimivat menestyneet ottelijat Heli Salapuro ja Jukka Kyynäräinen. Harjoitusten teemat pyörivät väistämisen, torjumisen ja kontraamisen sekä niiden ajoittamisen ympärillä. Lopuksi sparrattiin ja oteltiin neljä harjoitusottelua.

Turku Thaiboxing Clubilta leirille osallistui seitsemän junnua ja junnuthairyhmän vetäjä Arto Kuosmanen. Junnuistamme neljä kiipesi kehään myös harjoitusotteluissa, jotka kaikki käytiin tasoitusotteluina.

Päivä oli vauhdikas ja kaikin puolin erittäin onnistunut. Junnuleiritoiminta jatkuu taas alkusyksystä.

Junnuleiri Chitalada 2

Junnuleiri Chitalada 3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *