Tie Tähtiin -harrastajakisat 6.6.

Tie Tähtiin -harrastajakisat järjestetään taas lauantaina 6.6. Turku Thaiboxing Clubin salilla. Punnitus on klo 11 ja kisat alkavat klo 12. Ilmoittautuminen kisoihin tehdään TTBC:n tiskillä olevaan listaan.

Kisaryhmässä harjoittevia lukuun ottamatta Tie Tähtiin -kisat ovat tarkoitettu kaikille halukkaille TTBC:n harrastajille. Matseissa on päällä normaali salikisavarustus: kypärä, säärisuojat, rintapanssari, nyrkkeilyhanskat ja hammas- sekä alasuojat. Kyynärpäitä ja potkuja päähän lukuun ottamatta kaikki thainyrkkeilytekniikat ovat sallittuja. Tyrmääminen on kielletty.

Otteluissa on kehätuomari ja pistetuomari arvostelee ne. Kisat ovat epäviralliset, eikä niitä merkitä Suomen Muay Thai Liiton tuloskantaan.

Tervetuloa kaikki harrastajat kokemaan matsaamisen hurmaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *