Tie Tähtiin -kisoissa vauhtia ja tsemppiä

Tie Tähtiin -harrastajakisat iskettiin jälleen reippaissa tunnelmissa. Tällä kertaa kattaus sisälsi viisi matsia, joissa nähtiin niin tuoreita kuin pitkäaikaisia harrastajia. Kehässä oli paikoitellen enemmänkin tohinaa ja harrastajat olivat hyvillä mielin koitosten jälkeen.

Vaikka matsit olivat pituudeltaan ”vain” 2×2 min, yllätti ottelutilanteen raskaus harrastajamme, kun jännitys ja sparria astetta kovempi vauhti söivät jaksamista. Kolikon kääntöpuolena ottelujännitys sai kaikissa esiin entistäkin paremman tsempin.

Hyvä harrastajat, treeneissä nähdään!

Tie Tähtiin 6.6.

Kehähien jäähdyttyä hyvissä tunnelmissa vasemmalta oikealle
Martin, Petra, Mari, Joel, Joonas, Henry, Ari-Matti, Tommi,
Daniel, Juhani ja Oskari.

Tie Tähtiin 6.6. II

Palautetuokio Pasilta ja Tommilta matsien jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *