TTBC KaewSamritilla

KaewSamrit

Turku Thaiboxing Clubin kahdeksanhenkinen valmennusporukka nousi lentokoneeseen lauantai-iltana ja laskeutui´Bangkokiin varhain sunnuntaiaamuna. Autokuskia odotellessa Kai Mustonen törmäsi yllättäen vanhaan thaimaalaistuttuunsa, Pekiin, joka puolestaan odotti venäläistä ottelijaa kyytiinsä. Kaitsu tutustui aikoinaan kovalla tasolla otelleeseen Pekiin jo 1980-luvulla hakiessaan Thaimaasta thainyrkkeilyoppia Suomeen, eikä ollut nähnyt tätä 19 vuoteen.

Bangkokin keskustan ulkopuolella sijaitsevalla KaewSamrit Gymillä oli lepopäivä sunnuntaina, joten TTBC:laisten päivä kului ympäristöön tutustuen ja aikaeroon sekä ilmastoon totutellen. Maanantaiaamu käynnistyi lenkillä, minkä jälkeen treenattiin parisen tuntia. Treenin sisältö rakentui varjonyrkkeily-, säkki- ja potkutyynyharjoittelusta. Valmentaja Phiset, joka on tuttu Turun kävijä, painotti opetuksessaan perusasennon pitämistä. Turhat liikkeet pyrittiin karsimaan pois, jotta tekemisestä tulisi mahdollisimman taloudellista ja otteluasento pysyisi stabiilina. Kolme tuntia kestäneissä iltapäivätreeneissä sama kaava jatkui, mutta useammilla erillä sekä lähiotteluharjoituksella.

Singmanee & TTBCTreeni KaewSamritilla on yleisesti ottaen äärimmäisen raskasta, mutta myös hauskaa. Etenkin salin omat huippukuntoiset ammattilaiset jaksavat nauraa treenien aikana. KaewSamritin tähtiottelijoista mukana on ollut muun muassa TTBC:lle tuttu, hallitseva Max Muay Thai -mestari Chanachai ja hurjassa iskussa oleva Singmanee (kuvassa). Thaimaalaisten ja turkulaisten lisäksi paikalla on treenaajia myös Espanjasta, Serbiasta, Tsekeistä, Kanadasta ja Malesiasta.

Lisää kuvia KaewSamrit Gymiltä näet täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *