TTBC KaewSamritilla – päivä 2

KaewSamrit

TTBC:laisten tiistai KaewSamrit Gymillä sujui aika lailla samoissa merkeissä kuin eilenkin, eli hikeä ja maitohappoa säästelemättä. Aamu alkoi jälleen lenkillä, jonka jälkeen seurasi vajaan parin tunnin pituinen tiukka treeni. Iltapäivällä oli taas vuorossa kolmen tunnin pituinen kova treeni, joka sisälsi lähes kaikki thainyrkkeilyn harjoitusmuodot.

Turkulaisille päivän ehkäpä parasta antia olivat Beerin ja muiden KaewSamritin pienikokoisten ottelijoiden sparraaminen Katin, Mirkan ja Tuijan kanssa, sekä samojen thaimaalaisten pitkän lähiotteluharjoituksen seuraaminen kehän laidalta.

Helteisen tunkkaisen päivän lopuksi reipas sade tuli kuin tilauksesta puhdistamaan ilmaa.

Lisää kuvia KaewSamrit Gymiltä näet täältä!IMG_1789

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *