TTBC KaewSamritilla – päivä 3

KaewSamrit

Keskiviikko KaewSamrit Gymillä näytti kovan treenaamisen lievät varjopuolet, kun kolhut ja ruhjeet alkoivat vaivaamaan harjoittelua. Mitään vakavia haavereita ei onneksi ole sattunut, eli kylmällä ja levolla pitäisi selvitä.

Muutamista kolhuista huolimatta päivä oli mitä antoisin. Treeniosuus koostui jälleen vauhdikkaista viiden minuutin tyynyeristä, lähiottelusta, sparrista sekä säkki- ja varjonyrkkeilyharjoittelusta. Päivän parasta antia olivat valmentaja Jen Phisetin näyttämät kyynärpäätekniikat, joissa hän näytti KaewSamrit Gymin näkemyksen kyynärpäälyöntien suoritustavasta. Erot TTBC:n käyttämiin kyynärpääiskuihin eivät ole suuria, mutta pieni vivahde-ero kartutti jälleen valmentajiemme tietotaitoa.

Illalla TTBC:laiset suuntasivat legendaariselle Rajadamnern Stadiumille katsomaan thaimaalaisten välisiä otteluja. Pääottelussa tekniikkataituri Phet U Thong kukisti aggressiivisen Super Lekin. Illan kenties paras kamppailu nähtiin kuitenkin Yod Lekin ja Kiat Phetin välillä. Kovalyöntinen Yod Lek kiri pistevoiton tasaisessa ottelussa, jossa lujat osumat, laaja tekniikka-arsenaali ja pelisilmä kukoistivat.

Lisää kuvia KaewSamrit Gymiltä näet täältä!

IMG_4507

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *