TTBC KaewSamritilla – päivä 4

KaewSamrit

Torstaipäivän treenit jatkuivat jo tutuksi tulleeseen malliin, ja TTBC:laiset treenasivat paljon thaimaalaisten kanssa. KaewSamrit Gymin pelkistetty ja vahva ottelutyyli on jatkuvasti läsnä treeneissä. Hyökkäystekniikat ovat tärkeämmässä osassa kuin puolustustekniikat. Turhia taka-askelia ei oteta, vaan etäisyys pidetään hyökkäyksille otollisena. Salin opettama tyyli on juuri sitä, mitä Anuwatilta, Singmaneelta, Bovylta ja muilta KaewSamritin kuuluisilta ottelijoilta on totuttu näkemään.

Aamutreenien jälkeen salin perustaja Anan Chantib kutsui Kaitsun, Pasin ja Topin 25.7. järjestettävän Kuninkaan pojan syntymäpäiväottelutapahtuman lehdistötilaisuuteen. Paikalla oli monia thainyrkkeilylegendoja, mukaan lukien Kaitsun vanha treenikaveri ja kaikkien aikojen parhaaksi thainyrkkeilijäksi julistettu Samart Payakaroon.

Alla olevassa kuvassa Singmanee poseeraa päällään ottelushortsinsa, jotka hän lahjoitti Turku Thaiboxing Clubille. Lisää kuvia KaewSamrit Gymiltä näet täältä!IMG_4614 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *