TTBC KaewSamritilla – päivä 5

tourism-Authority-of-Thailand

Turku Thaiboxing Clubin valmentajat pitivät perjantaina ansaitun lepopäivän, kun seuran yhteistyökumppani TAT (Tourism Authority Of Thailand) -matkailuministeriön Skandinavian osaston johtaja Khun Pakkanan tarjosi heille retken Ayutthayaan. Thaimaan entisessä pääkaupungissa temppeleineen ja patsaineen oli ainutlaatuista historian havinaa ja kauneutta.

Retken nähtävyyksiä olivat Bang Pa-Inin tyylikäs kesäpalatsi, UNESCOn maailmanperintöluetteloon kuuluva Ayutthayan historiallisen puiston rauniot, Wat Mahathatin yli 600 vuotta vanha temppeli, Wat Na Phra Manen upea luostari ja Lokayasutharamin temppeli massiivisen Lepäävä Buddha -patsaan kera.IMG_2012

Retken päätteeksi turkulaiset ruokailivat jokilaivalla matkaten Chao Praya -jokea pitkin takaisin Bangkokiin. Laadukkaan ruokatarjoilun lisäksi laivamatka tarjosi myös lukuisia nähtävyyksiä joen viereltä.

Turku Thaiboxing Club kiittää TAT:a ja Khun Pakkanania avartavasta ja elämyksiä tarjonneesta retkestä, joka oli parasta mahdollista palautumista kovasta treenistä.

Normaali treenirutiini KaewSamrit Gymillä jatkuu taas lauantaina.

Lisää kuvia retkestä ja KaewSamrit Gymistä löydät täältä.

KaewSamrit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *