TTBC KaewSamritilla – päivä 8

KaewSamrit

Maanantai sisälsi tuttuun tyyliin reipastempoiset aamu- ja iltatreenit. Eilisestä lepopäivästä huolimatta Turku Thaiboxing Clubilaisten väsymys ja jumit olivat kovat viime viikon jäljiltä. Harjoitukset hikoiltiin läpi siitä huolimatta.

Päivän tekniikkaopetuksista kenties mieleenpainuvin seikka oli valmentaja Jeng Phisetin näyttämä pysäytyspotku KaewSamrit Gymin tyyliin. KaewSamritin suosima pysäytyspotku sopii heidän pelkistettyyn thainyrkkeilytyyliinsä, jossa otteluasento ja rintamasuunta pidetään mahdollisimman stabiilina.

Illalla TTBC:laiset suuntasivat jälleen legendaariselle Rajadamnern Stadiumille katsomaan huipputhainyrkkeilyä. Kattaus sisälsi yhdeksän vauhdikasta kamppailua, joissa nähtiin useita entisiä Rajadamnernin ja Lumpinee Stadiumin mestareita. Pääottelussa vasta 16-vuotias Rung Narai ja 17-vuotias Phalong Phan järjestivät todellisen taidon ja tahdon ilotulituksen, jonka Phalong vei nimiinsä tuomariäänin.¨

Kuvia KaewSamrit Gymiltä näet täältä ja videoita treeneistä täältä.

IMG_4907

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *