TTBC KaewSamritilla – päivä 9

KaewSamrit

 

Tiistai oli TTBC:laisille leirityksen viimeinen päivä, ja siitä otettiin kaikki irti väsymyksestä ja jumeista huolimatta. Parin tunnin aamutreenit ja vajaan kolmen tunnin iltatreenit sisälsivät jälleen lähes kaikki thainyrkkeilyn harjoittelumuodot: naruhyppelyä, varjonyrkkeilyä, säkki- ja välineharjoittelua, sparraamista, lähiottelemista sekä loppujumpan. Ohjaajina ja treenikavereina turkulaisilla oli jälleen KaewSamrit Gymin kokeneet valmentajat ja menestyneet aktiiviottelijat.

Tiistai huipentui ruokaisasti, kun KaewSamrit Gym järjesti grillijuhlat, joissa oli tarjolla tuoretta purtavaa.

Leiritys KaewSamrit Gymillä tarjosi TTBC:n valmentajille erilaisia näkökulmia thainyrkkeilyn harjoittelemiseen ja valmentamiseen. Heidän tyylinsä perustuu pääasiassa vahvaan otteluasentoon, tekniikoiden pelkistettyyn suoritustapaan sekä eteenpäin menevään ottelutyyliin, jotka näkyivät kovatempoisissa treeneissä. Sadoista thaimaalaisista thainyrkkeilysaleista KaewSamrit Gym on tunnetuimpien ja menestyneimpien joukossa.

Turku Thaiboxing Club kiittää KaewSamrit Gymin koko henkilökuntaa ikimuistoisesta leiristä!

Kuvia KaewSamrit Gymiltä näet täältä ja videoita treeneistä täältä.

IMG_5026

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *