Santalahti ja Raita Royal World Cup -turnaukseen

Royal World Cup

Thainyrkkeilyn Royal World Cup -kisat otellaan 13.-22.8.2015 Bangkokissa. Suomesta kisoihin osallistuu 15 ottelijaa, ja Turun thainyrkkeilysoihtua turnauksessa kantavat TTBC:n ”Hullu-Jussi” Santalahti sekä Pia Raita.

Alle 86 kilon sarjaan osallistuva Santalahti on yksi Suomen joukkueen suurimpia toivoja, jonka ruhjova ottelutyyli ja vahva fysiikka ovat omiaan sotkemaan vastustajien peliä. Santalahden valmennuksessa ollaan koko kesän ajan painotettu vahvaa lähiottelua ja suojausta.

Alle 71 kilon sarjaan lähtevä Raita puolestaan kuuluu joukkueen teknisempään kastiin, jonka taito saattaa hyvinkin kantaa mitaleille asti. Raidan valmennus on keskittynyt niin ikään suojaukseen ja aggressiivisuuteen, joita kaivataan kansainvälisissä kehissä.

Kisat isketään Thaimaan Kansallisstadionissa ja niihin osallistuu yli 1000 ottelijaa 102 maasta. Thaimaan kuninkaallinen perhe on noteerannut kisat, ja lahjoittaa amatöörithainyrkkeilyn kattojärjestö IFMA:lle neljä palkintoa turnauksen yhteydessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *