Santalahdelle komea voitto, Raidalle niukka tappio

Royal World Cup

”Hullu-Jussi” Santalahti ja Pia Raita pääsivät sunnuntaina kehään Royal World Cup -turnauksessa Bangkokissa. Santalahti otti työvoiton vauhdikkaassa ottelussa Turkin Seker Oguzia vastaan. Kovaa prässännyt Oguz hyytyi ottelun edetessä, ja ”Hullu-Jussi” rusikoi pistevoiton.

Suomalaisthainyrkkeilylle Santalahden voitto oli erityisen tärkeä, sillä se oli ensimmäinen otteluvoitto neljään vuoteen miesten A-kehässä MM-tasolla. Seuraavaksi ”Hullu-Jussi” saa vastaansa joko Belgian tai Amerikan edustajan.

Raita kohtasi Venäjän Anna Tarasovan omassa avausottelussaan. Turkulainen otteli tasaisesti Tarasovaa vastaan ja antoi itsestään kaiken kehässä, mutta kovana thainyrkkeilymaana tunnettu Venäjä voitti tällä kertaa pistein. Raita osoitti kuitenkin taistelullaan pystyvänsä ottelemaan tasollaan myös suuren maailman kehissä.

Lisätietoja Suomen joukkueen otteista löydät UrheiluUutisten sivuilta.

Jussi RWC

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *