Santalahdelle tyrmäysvoitto Royal World Cupissa

Jussi vs. USA
TTBC:n ”Hullu-Jussi” Santalahti tyrmäsi yhdysvaltalaisen Malik Watsonin tiistaina Royal World Cup -turnauksessa Bangkokissa. Santalahti eteni näin turnauksen semifinaaliin, joka käydään perjantaina.

UrheiluUutisten sivuilta:

Toisena suomalaisottelijana Turun ”Hullu-Jussi” Santalahti nousi miesten A-sarjaan ja tyrmäsi Yhdysvaltojen Malik ”Perfect Boy” Watsonin maksan kärkeen osuneella polvipotkulla. Näyttävistä tyrmäyksistään tunnettu Watson ei kuitenkaan päästänyt Santalahtea helpolla.

– Ottelemiseni lähti käyntiin tosi kankeasti. Yritin hypähdellä rennosti, mutta ei se oikein toiminut. Kaveri voitti ekan erän omalla pelillään, kun otin turhaan taka-askelia. Toisessa erässä ”Pietu” (Mika Pietilä) ilmoitti suhteellisen kovasanaisesti, että moinen saa luvan loppua. Petrasin ottelemistani ja lähdin röyhkeämmin päälle, mutta tuntui edelleen, ettei kone lähtenyt kunnolla käyntiin, Santalahti kuvailee.

Turkulaisnuorukainen osoitti kuitenkin kykynsä kääntämällä kamppailun edukseen viimeisessä erässä.

– Kolmannessa erässä matsi jatkui samalla tavalla, ja tiesin että nyt on pakko repii täysillä. Huomasin, että hän laittoi kroppansa aina vähän turhan paljon vasemmalle lähiottelussa. Sain kiskaistua kyynärpäällä hänen päänsä sivuun ja heti perään hyvin osuneen polven vatsaan. Kaveri seisoi pari sekuntia vahvasti, mutta siihen se sitten tippui, Santalahti jatkaa.

Koko uutinen: http://urheiluuutiset.com/suomalaisille-voittoja-royal-world-cupissa/

Kuva: Mika Pietilä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *