Sainio ja Mäkivirta avasivat kisakauden voitoilla

Eero Sainio & Joonas Mäkivirta

Turku Thaiboxing Clubin Eero Sainio ja Joonas Mäkivirta ottelivat tänään Espoon Kehähaiden salikisoissa. Syksyn salikisakausi alkoi turkulaisittain mukavasti, kun miehet nappasivat voitot otteluistaan.

Sainio kohtasi uransa kolmannessa ottelussa Jyväskylä Muay Thain Roni Karvisen alle 75 kilon sarjassa. Turkulainen väsyi ottelun aikana, mutta vei koitoksen silti nimiinsä kaikin tuomariäänin, ja sai kaadettua vastustajansa muutamaan otteeseen lähiottelussa.

Mäkivirta puolestaan kohtasi debyyttiottelussaan kisojen järjestäjäseuran Ossi Arkon. Tasainen kamppailu kääntyi viimeisessä erässä, kun espoolaisen kunto hiipui ja Mäkivirta sai selvempiä tilannevoittoja. Täpärä hajaäänivoitto pistein 2-1 Turkuun.

Tästä on hyvä jatkaa kisakautta!

-75 kg Eero Sainio, TTBC vs. Roni Karvinen, JMT 3-0

-67 kg Joonas Mäkivirta, TTBC vs. Ossi Arkko, EKH 2-1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *