Haasteellisia vastuksia Fight Promotion Showdownissa

Kuva: Ossi Lindberg (UrheiluUutiset)

Kuva: Ossi Lindberg (UrheiluUutiset.com)

Apollo-yökerhossa järjestetty Fight Promotion Showdown 2 -tapahtuma sisälsi kolme Turku Thaiboxing Clubin ottelijaa. Illan ensimmäisessä ottelussa Mirka Salonen kohtasi Lahti Thaiboxing Clubin Tessa Kakkosen. Huomattavasti kokemattomampi, mutta yhtä sarjaa painavampi Mirka näytti amatöörien Euroopan mestari Kakkoselle kaapin paikan ottelun ensi erissä terävillä hyökkäyksillään. Kakkonen petrasi otteitaan ottelun edetessä, mutta viisieräinen koitos tuomittiin hajaäänin Turkuun.

Pia Raidan ja Ruotsin MM-hopeamitalisti Anna Strangbergin välinen ottelu alkoi myös vauhdikkaasti, kun Pia viljeli hyviä alapotkuja ja ruotsalainen keskivartalopotkuja. Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen Pian iskuista valitettavasti katosi paras terä ja Strandberg sai ottelun ohjakset itselleen vieden kamppailun nimiinsä pistein.

Illan pääottelussa Hullu-Jussi Santalahti nousi kehään Tanskan Kim Nielseniä vastaan. Moninkertainen Tanskan mestari ja B-sarjan maailmanmestari Nielsen aloitti ottelun räväkästi ja pommitti Jussia lyönneillä sekä alapotkuilla. Hävityn erän jälkeen Jussi tuumasi, että ”ei siinä enää voinut vain hengailla” ja käänsi kamppailun lähiottelussa. Polvet vartaloon ja päähän hyydyttivät Nielsenin useiden luvunlaskujen jälkeen keskeytyskuntoon kolmannessa erässä.

Mirka Salonen vs. Tessa Kakkonen, LTBC 2-1
Pia Raita vs. Anna Strandberg, Ruotsi 0-2
Jussi Santalahti vs. Kim Nielsen, Tanska TKO3

TTBC kiittää Fight Promotions Finland -promootiota haastavista vastustajista!

Pia, Jussi, Mirka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *