Santalahti uusintaan Pikkuria vastaan Xplosion-kehään

Kuva: Joonas Mäkivirta

Kuva: Joonas Mäkivirta

”Hullu” Jussi Santalahti kohtaa tutun virolaisvastustajansa, Ahti Pikkurin ensi vuoden huhtikuussa Tallinnassa järjestettävässä Xplosion-tapahtumassa. Ottelu käydään K-1 potkunyrkkeilysäännöin sarjassa alle 85 kiloa.

Kaksikko kohtasi viime huhtikuussa Pärnussa Power Fight Night 7 -tapahtumassa potkunyrkkeilysäännöin, jolloin Pikkur tuomittiin yllättäen voittajaksi. Lähiottelua ja kyynärpäämyllytystä suosivalle Santalahdelle potkunyrkkeilysäännöt eivät ehkä ole eduksi, mutta ”Hullu” Jussi lähtee ennakkoluulottomasti hakemaan oikeutta kokemalleen vääryydelle.

Ottelu on turkulaiselle myös oiva näytön paikka isompia kehiä ajatellen, sillä toukokuisessa Xplosion-tapahtumassa kehässä nähtiin muun muassa jättimäisen Glory-organisaation nimiä, kuten Max Vorokovski ja Sahak Parparyan.

Paraikaa Santalahti parantelee viime ottelussa kipeytynyttä nilkkaansa ja hioo lyöntitekniikkaansa kotisalillaan Turku Thaiboxing Clubilla sekä vahvistaa fysiikkaansa Voimakatu 6:ssa.

Katso toukokuun Xplosionin parhaat palat tästä linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *