Janne Ollosen muistotreenit 20.11. klo 17.30

Turku Thaiboxing Club järjestää ensi viikon perjantaina 20. marraskuuta klo 17.30 normaalista aikataulusta poiketen muistotreenit edesmenneen thainyrkkeilijän Janne Ollosen kunniaksi. Muistotreenien hinta on 10€ ja se käytetään lyhentämättömänä Jannen lesken ja heidän neljän lapsensa tukemiseen. Suurempia lahjoitussummia voi myös tehdä salille tuotavaan keräyslippaaseen.

Uransa alkuvaiheessa Tampere Thaiboxing Clubia ja sittemmin Chitalada-seuraa edustanut Ollonen voitti mm. Pohjoismaiden mestaruuden niin amatöörinä kuin ammattilaisenakin. Hän oli pitkän linjan thainyrkkeilijä, joka tuli monelle turkulaiselle tutuksi sekä kehässä että sen ulkopuolella. Ottelijana Ollonen oli väsymätön eikä säästellyt kehässä vastustajiaan eikä itseään. Kehän ulkopuolella Janne tunnettiin sydämellisenä ja innokkaana persoonana, joka oli aina valmis auttamaan ja kannustamaan kilpatovereitaan.

TTBC esittää syvän osanottonsa Ollosen perheelle sekä hänen läheisilleen menetyksen johdosta.

ollonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *