Jussi Santalahti valittiin vuoden miesthainyrkkeilijäksi

Hullu-Jussi Santalahti 4

Suomen Muay Thai Liitto on valinnut vuoden suomalaiseksi miesthainyrkkeilijäksi Turku Thaiboxing Clubin ”Hullu-Jussi” Santalahden. Valinta oli SMTL:lle helppo, sillä turkulainen saavutti ensimmäisenä suomalaismiehenä mitalin MM-tasolla kahdeksaan vuoteen iskiessään pronssia Royal World Cup -turnauksessa elokuussa.

Alkuvuodesta Santalahti myös voitti SM-kultaa alle 91 kiloisissa, mikä on kaksi painosarjaa ylempänä kuin hänen normaali sarjansa. Yksittäisistä otteluvoitoista arvokkaimman päänahan ”Hullu-Jussi” nappasi tyrmätessään Tanskan Kim Nielsenin syyskuussa.

Turku Thaiboxing Club onnittelee nuorta soturiaan!

Kuva: Joonas Mäkivirta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *