Mirka Salonen voittoon Chitaladan kisoissa

mirka3
Lauantaina 5.12.2015 Tampereen Chitaladalla järjestetyissä kisoissa TTBC:n Mirka Salonen otteli Tukholman Slagskeppet-salia edustavan Pållan Carlssonin kanssa. Naiset ovat kohdanneet jo kerran aiemminkin Turussa järjestetyissä salikisoissa.

Ottelun ensimmäinen erä eteni tasaisemmissa merkeissä Mirkan poimiessa tarkempia osumia ja Pållanin hakiessa aloitteita. Mirka sai kuitenkin vietyä suurimman osan tilanteista omiin nimiinsä.

Toinen ja kolmas erä etenivät Mirkan hallinnassa ja Salonen saikin tehtyä painavampia ja selkeämpiä osumia läpi ottelun. Tämän ottelun voittajaksi julistettiin Turun Mirka Salonen kaikin tuomariäänin 3-0. Ottelu käytiin IFMA-säännöillä painosarjassa – 54kg ja ottelun kesto oli 3×3 minuuttia.

Kilpailut järjestettiin edesmenneen Chitaladan ottelijan Janne Ollosen muistoksi ja tapahtuman keräyksen tuotto 1440€ lahjoitettiin Jannen perheelle.

Kuvat: Sami Reivinen / Valokuvaamo KLIK

mirka2mirka1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *