Uutuuksia treeniohjelmaan: ohjatut sparritreenit sekä kaikille avoimet kisaryhmän treenit perjantaisin!

TTBC ottaa kevään yhdeksi teemaksi sparri- ja ottelutekniikan entistä tarkemman opettamisen harrastajille. Näitä sparrialkeista ja -perusteista lähteviä harjoituksia pidetään joka toinen perjantai klo 17 – 18.30. Tavoitteena on antaa lisää eväitä ja näkemystä sparriharjoitteluun samoin kuin antaa jo kokeneemmille harrastajille mahdollisuus ehkä uudenlaisiin tai vaihteleviin harjoituksiin. Erät ovat siis lyhyempiä, kontakti kevyempää ja painotus oppimisessa.

Treenit eivät poista vapaavuoroa eivätkä korvaa keskiviikon sparreja, mutta PitkäPerjantai -treenit jäävät tauolle ja jatkuvat ensi kesän Thaimaan opintoretken jälkeen taas uusilla mausteilla.

Ensimmäiset sparritreenit pidetään pe 15.1. klo 17 – 18.30 ja jatkossa joka toinen perjantai, ellei muuta ilmoiteta. Varusteiksi tarvitaan normaalit sparrikamat eli ala- ja hammassuojat, hanskat ja säärisuojat.

Harrastajillemme hemmotellaan jatkossa myös mahdollisuudella osallistua kisaryhmän perjantaitreeneihin klo 17 – 19.00!

Varusteiksi kumpaankin treeniin tarvitaan normaalit sparrikamat eli ala- ja hammassuojat, hanskat ja säärisuojat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *