Tie Tähtiin -kisat 13.2.2016!

Lauantaina 13.2. järjestämme jälleen Tie Tähtiin -kilpailut! Kisat ovat tarkoitettu vain harrastajillemme, eivätkä ottelut ole virallisia Suomen Muaythai -liiton otteluita. Sisäänpääsymaksu katsojille 2€, kaffea myytävänä.

Homma etenee näin: Ilmoittautumiset kirjataan salin tiskillä olevaan listaan ennen kisoja. Punnitus lauantaina klo 11 ja ottelut alkavat klo 12. Suurinpiirtein samanpainoiset ottelijat laitetaan vastakkain, miehet ja naiset erikseen. Otteluiden kesto on 2 x 2 minuuttia ja ottelijoilla päällä täysvarustus (panssarit, kypärät, 14 unssin hanskat, hammassuojat, kyynärpääsuojat, jalkasuojat, alasuojat). Kyynärpäät ja päähän kohdistuvat potkut kielletty ja kontakti pidetään matalana. Matsi keskeytetään ja hylätään heti, jos ottelijat eivät saa kontaktia pidettyä kurissa! Ottelut tuomaroidaan ja matsien jälkeen pidetään kisailijoille pieni palautetuokio.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan ottelemisen huumaa!

buakaw_lippu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *