Virolaiset Xplosion-järjestäjät TTBC:lla

XPS

Virolaisen Xplosion Fight Series -promootion pääjärjestäjä Mirkko Moisar tiimeineen oli lauantaina TTBC:n salilla. Tiimi kuvasi ”Hullu-Jussi” Santalahden treenaamista ja haastatteli häntä sekä allekirjoittanutta. Moisar piti Jussille tyynyjä kovalla tahdilla ja itse pidin välineitä entiselle vastustajalleni Edvin Kibusille.

Lauantaina kuvatut treeni- ja haastatteluvideot ovat osa 9.4. Tallinnassa iskettävän XFS-tapahtuman promomateriaalia. Santalahti ottaa silloin taatusti tulisen uusinnan kotikehän Ahti Pikkuria vastaan potkunyrkkeilysäännöin. Myös Moisar ja Kibus ottelevat tapahtumassa.

Mukavat virolaiset tapasivat visiitin aikana pikaisesti myös legendaarisen seuramme toisen perustajan, Janne Mustosen.

Lue myös aiempi uutinen Santalahti uusintaan Pikkuria vastaan Xplosion-kehään.

Teksti: Pasi Luukkanen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *