Jussi Santalahdelle WMC-liiton ammattilaisten Pohjoismaiden mestaruus!

Jussi_wmc

TTBC:n Jussi Santalahdella oli 13.8.2016 käydyssä Fight Promotion goes Ruissalo -tapahtumassa edessään kova koitos, jonka panoksena oli WMC-liiton ammattilaisten Pohjoismaiden mestaruus. Vastaan asettui Sweden Top Teamia edustava Mehran Zangana, joka on hallitseva Ruotsin mestari ja hänet on nähty myös Glory- ja edesmenneen Rumble Of The Kings -promootion kehissä.

Tasaisessa kamppailussa vaihdettiin kovia iskuja puolin ja toisin. Ottelussa nähtiin runsaasti räväkkää lähiottelua, jossa hyvässä iskussa oleva Santalahti käänsi tlanteita edukseen. Zangana haki muutamaankin otteeseen painavia yläpotkuja, jotka Jussi sai kuitenkin torjuttua sekä jatkettua tilanteita omilla iskuillaan. Lyöntipeliään parantanut Santalahti pohjusti hyökkäystilanteita lyöntisarjoilla, joista hän sai avattua paikkoja polvipotkuille sekä lähiottelulle. Peräänantamaton Jussi ei jättänyt tilanteita hyödyntämättä, vaan puski päättäväisesti eteenpäin.

Viiden täyden erän jälkeen ”Hullu-Jussin” käsi nostettiin ylös voiton merkiksi ja Santalahti saavutti yhden uransa suurimmista voitoista! Onnittelut hienosta suorituksesta!